FCL

FCL

FCL TÜRKİYE GOV TR

FCL TASLAK BİLGİLERİ

ÖĞRETMENLER-İÇİN-GELECEĞİN-SINIFLARINI-TASARLAMA-REHBERİ-1

29-06-2022

OKULUMUZDA YİNE BİR YENİLİK..

  FCL Atölyesi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor.

Okulumuz sınıf Öğretmeni Ebru ÖZEN' in mayıs ayı süresince aldığı DESIGNFILS eğitimi sonrası sene sonu kurul toplantısında alınan karar ile okulumuzda FCL Atölyesinin hazırlık çalışmaları başladı.

Okul Müdürü                               Metin AKKOÇ,

Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Halit ŞENGEZ,

Özel Eğitim Öğretmeni İbrahim YÜZÜCÜ

Rehber Öğretmenimiz Zeynep SARIIŞIK

Okul Görevlisi Bünyamin KIRAL

Okul Aile Birliği Başkanı Gülten ÇAKIR

Okul Görevlisi Mehtap KIZILAY ' ın destekleriyle yürütülen çalışmalar sonucunda atölyemizin Eylül ayında öğrencilerimizin kullanımına açılması heyecanla bekleniyor.

 

NEDİR FCL?

Future Classroom Lab, eğitimcileri fiziksel alanı, kaynakları, öğretmenlerin ve öğrencilerin değişen rollerini ve farklı öğrenme stillerinin nasıl destekleneceğini öğrenmeye teşvik etmektedir. Future Classroom Lab 6 farklı öğrenme alanından oluşmaktadır, bunlar Üretim, Etkileşim, Sunum, Araştırma, İş Birliği ve Geliştirme alanlarıdır. Her bir alan öğrenme ve öğretmede özel öneme sahip olan alanları vurgulamaktadır. Bütün altı öğrenme alanı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin bulunduğu farklı, yenilikçi pedagojik yaklaşımların sınıflarda ve tüm okulda nasıl uygulanacağını göstermeye yönelik bir yöntem sunar. Öğrenme alanları, iyi bir öğretim sürecinde neler olması gerektiğini yansıtır: bağlılık, katılım ve problem çözme.

29.06.2022 324

29-06-2022